Школа Практичної Аналітики розпочала навчання!

Після тривалих співбесід з аплікантами та не менш тривалого обговорення кандидатур, оркомітет готовий оголосити завершення конкурсу на участь у Школі Практичної Аналітики. (Детальніше про Школу — на сайті: http://analytics.socialproject.net/news/)

Нагадуємо, що Школа Практичної Аналітики – відкритий освітній проект, який ставить собі за мету донести знання до якомога більшої кількості людей. 
Саме тому, будь хто може відвідувати заняття з Теоретичного блоку за символічну плату (20 грн./тренінг), яка забезпечуватиме комфортне перебування на заході.
Учасники, що пройшли відбір, відвідують заходи Школи безкоштовно; також, під керівництвом викладачів Школи, під час Практичного блоку вони проводитимуть власну інформаційно-аналітичну кампанію. 

Впродовж першого тижня учасники мають нагоду здобути знання, що послугують фундаментом для вивчення аналітики, а також для виконання завдань Практичного блоку. Програма заходів першого тижня знаходиться за наступною адресою:  http://analytics.socialproject.net/news/?p=60

ПЕРША НАВЧАЛЬНА СЕСІЯ ВІДБУДЕТЬСЯ У ЧЕТВЕР, 16 ЛЮТОГО, за адресою: вул. КАФЕДРАЛЬНА, 2 (Факультет історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ), ауд. № 35. Початок о 17:00. 

Чекаємо Вас на заходах Школи, і бажаємо перемог на шляху здобування нових знань та навиків!
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте